C your Voice
   Zanglessen en  Stembevrijding
 

Wie ben ik?

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Charissa Spijkers, 32 jaar en het gezicht achter C your Voice. 

In 2013 ben ik in Breda afgestudeerd als fysiotherapeute. Na jaren in dit beroep gewerkt te hebben, bleek dat ik hier niet voldoende plezier uit kon halen. Uit de zanglessen die ik volgde, bleek al heel snel; mijn passie lag bij de muziek.

Zo heb ik in verschillende bands gezongen en vind ik het heerlijk om muziek te schrijven.

 

Ik besloot mezelf verder te verdiepen en heb de opleiding Level 1 en 2 van de Estill Voice Training afgerond voor meer theorie over de stem en het stemgebruik. Geweldig om tools uit deze opleiding tijdens de zanglessen toe te passen!

Ook ben ik destijds begonnen met pianolessen om de muzikanten beter te begrijpen en mezelf en mijn leerlingen te kunnen begeleiden.


Mijn passie voor muziek is zich nog altijd aan het uitbreiden en ik deel deze heel graag met je tijdens mijn zanglessen!