C your Voice
   Zanglessen en  Stembevrijding
 

Stem

bevrijding

 

Een stem is kwetsbaar. Zowel het geluid van de stem als de stem die binnen in jou leeft. 


Veel mensen hebben blokkades in hun systeem. Blokkades die hen tegenhoudt zichzelf te zijn en zichzelf te laten horen. 

Met stembevrijding bevrijden we letterlijk jouw stem. De stem die binnenin jou leeft. Dit heeft niks met zingen te maken. Het gaat erom dat je jouw klanken gaat maken! Dit kan op allerlei manieren. Van neuriën tot hard lachen tot schreeuwen.

 
Tijdens de workshop nodig ik je uit om te kijken naar stukken die in jou spelen. Naar blokkades en emoties die jouw energiestroom tegenhouden. Ik nodig je uit om hier geluid aan te geven, zodat deze blokkades en emoties losgetrild kunnen worden om ze zo los te kunnen laten. Om op deze manier met minder ballast en inzichten weer naar huis te gaan.


De workshops vinden plaats op een prachtige locatie aan de Rucphense bossen. Met verschillende oefeningen gaan we zowel in de groep als individueel aan de slag. We kijken in het moment wat zich aan dient en gaan hier verder op in.


Voor deze workshops is er de keuze om een dagdeel te volgen of een gehele dag. De data voor de verschillende workshops vind je onderaan deze pagina.


Dagdeel:

De dagdeel workshop duren van 13:30-17:30. De groepen zijn klein en bestaan uit minimaal 5 personen en maximaal 7 personen.

De kosten zijn 50 euro per persoon inclusief water, koffie en thee.


Gehele dag:

De dag workshops die ik geef duren 7 uur en duren van 10:0-17:00. Ze worden gegeven in een kleine groep van minimaal 5 en maximaal 7 personen. Tijdens de dag workshops is er meer ruimte voor individuele aandacht en kan er dieper ingegaan worden op blokkades die zich aandienen. Er wordt afgesloten met een heerlijke klankschalensessie.

De kosten zijn 85 euro per persoon, inclusief water, koffie, thee en soep bij de lunch.


De volgende workshops zullen gegeven op: 

- 13 oktober 2024, 13:30-17:30

- 15 december 2024, 10:00-17:00